Thursday, January 15, 2009

PL




Vem vinner premiär ligan rå?

SHQ säger United. Trist men så blir det.

Under hela den tiden jag bodde i England och tiden efter så pratade media jämt om Liverpool som "nearly the finished article", nästan där, en spelare till där så, nästa säsong så...
Det var bara det att när nästa säsong kom så var det Liverpool som själva sänkte sig genom att tappa poäng mot lag hemma och borta som man bara måste pulverisera som ligaledare.


Ett nedflyttningshotat lag som slåss för livet ska väl tilllåtas få oavgjort hemma ok men dom strax ovan strecket och lite därupp ska bara besegras på Anfield. Evans kom och gick, Houllier lika så och plockade troffér men i ligan gick det värre och det var just i sådana där lätta matcher man ställde till det.

Man U var hotat av Arsenal och åter Arsenal. Liverpool hade inte ens rivalens mantel och sådant spelar roll om man vill bli etta. Man ska ha en motståndare. Fergurson upprepade härom veckan samma mantra då som nu : Ni är inte våra contenders. Han är bra på mindgames gubben.
Matchen Liverpool - Man United är rivalitetsmässigt den största matchen för bägge lagen. Den betyder mycket i norr men vad det gällde själva ligan, prestigemässigt så var det alltid Arsenalmatcherna och senare Chelsea.

I år har jag bara väntat på att dom ska ställa till det och när allt gick perfekt gör lagkapten Gerrard "en Bowyer" och hackar ned någon DJ och liksom fullbordar traditionen i ren style. Class Act..Jag vet inte om ni förstår hur djävla skamligt sådant är där borta. Bowyer är alltid en "thug" efter sitt påhopp. Landslagsplatsen rök och Leeds visste inte vad dom skulle göra. Där och då började lite av Leeds fall.

I det här fallet har man valt att backa upp Steven 100% och ställa sig bakom det är bara det att det verkar bara pressa honom ytterligare. Engelsmän är bra på att pressa sönder middlemanagement med sådan subtil press. Dont worry bout a thing, you just deliver typ.

No comments: