Saturday, October 13, 2007

Rami Shaaban väljer nog inte Hammarby.




Rami kan vara på väg tillbaka till Allsvenskan.
Hammarby har de värsta målvaktsproblemen någonsin sedan Fahlström klämde knogen i piketdörren.



Ett logiskt giftermål. En bra story för pressen.


Eller så kan man ju göra det hela till det sanning om vill kränga blaskor. Fredrik Jönsson på Europsport träffade Rami och undrade lite.


"Jag är öppen för Allsvenskan men förutom Hammarby finns ju två tunga klubbar till i Stockholm och även IFK Göteborg är en storklubb", då drog bredvidstående Olof Lundh från höften och pangade in "Shaaban öppnar för Hammarby".


Det här är inget konstigt och inget skäl att bli upprörd. Ingen skugga ska falla på Lundh för det här är vedertagen rubrikmakarteknik. Men det kan ge intrycket att Shaaban kommer till Söderstadion men dit vill inte många spelare just nu.

Personligen tycker jag det är synd. Rami är en mycket bra målvakt och hans positiva mentalitet smittar ofta av sig på sina medspelare. Det är synd att en plötslig och snabb skada mer eller mindre satte stopp för en karriär på kontinenten lika snabbt som den startade. Vem minns inte fantomräddningarna i Rom i Arsenaltröjjan?
Nog fan kommer Shaaban få en indiansommar om han får vara skadefri.

Jag hade gärna sett en sådan sommar skina upp den eviga Hammarbyhösten.

5 comments:

Anonymous said...

Rami Shaaban är en av världens bästa spelare. Men jag är VÄLDIGT besviken på Lars Lagerbäck som aldrig ger Rami chans att spela om inte Isaksson är skadad. Man kan inte bygga en framgångsrik landslagskarriär på att vänta på en skada på konkurent målvakten. Jag är 100% säker att om Rami skulle få chansen att vara förstemålvakt i landslaget, skulle det ha blivit en stor succe, alla motståndare skulle ha fruktat sveriges nya vägg målvakt. Men Lars ger aldrig Rami en lika stor chans som Isaksson, antagligen eftersom han gillar Isaksson mer och vet att Rami är bättre och inte vågar låta honom spela. Inse fakta, Lagerbäck! Rami Shaaban är BÄTTRE än Isaksson!!!
Även om Rami skulle hålla nollan för Sverige om de skulle möta Brasilien, Italien, Frankrike och Mexico, skulle ändå Lagerbäck ha valt Isaksson som förstemålvakt.
vad kan det bero på? Ja, antingen är Lagerbäck en rasist eller så är han en TYDLIG blind coach.
Ett råd: Rami borde stå i mål nästa em kval match om sverige vill ha em biljetten redan då...

Anonymous said...

Rami Shaaban, Sveriges bäste målvakt. Det var förväntat, men kanske inte för Lagerbäck. Vi, alla, såg hans ansiktsuttryck när Rami vann. Alla såg ansiktsuttrycket när Jessica (programledaren) frågade Rami: När ska Lars Lagerbäck förstå att du är Sveriges bäste målvakt?
Lars kunde inte tro sina ögon att någon annan ÄR bättre än Isaksson. Han såg ut som en arg, blåst, töntig kärring till "coach". Inse fakta, Lagerbäck, Shaaban är bättre än Isaksson!!
Före fotbollsgalan hade Lars säkerligen redan bestämt att Isak ska stå i mål mot Spanien i EM-kvalet. Priset till Rami har säkert inte fått Lars att peta Isak och välja Rami, men pressen ökade dramatiskt på honom, speciellt efter Jessicas frågor till Rami. Om nu Lagerbäck valde Isak mot Spanien och Isak gör dåligt ifrån sig, skulle Lars få ett jäkla huvudvärk, inte minst av jornalisterna och fansen. Att Isak ska göra dåligt ifrån sig är förväntat eftersom han SUGER SUGER SUGER. Sverige med Isak i mål mot Spanien = ingen em-biljett och fiasko förlust för Sverige med 9-0!
Kom igen, Lagerbäck! Ge dig! Välj Rami för landslagets skull. Tänk på landslaget för en gångs skull i ditt liv, välj Rami. Sänk oss inte, Lars. Det gör du när du väljer Isak.
Lagerbäck, ta hjälp av Svennis, han kan sitt jobb. Han är smart som vågar lita på Joe Hart.
Välj Rami för att bevisa att du kan ditt jobb. Väljer du Isaksson, bevisar du för hela Sverige att du borde ha suttit på mentalsjukhus istället för att ha blivit coach.
Heja Sverige! Heja Rami! Bort med Isak för Sveriges skull!

Anonymous said...

Kom igen, Rami!!
Rami = seger mot Spanien
Andreas Isaksson = fiasko 0-9!!

Lagerbäck, välj Rami!

Anonymous said...

Jag sa att det skulle bli förlust för Sverige, mot Spanien, om man valde Isak i mål.
Resultat: 3-0 förlust för Sverige,
Grattis Lagerbäck!!! Tack för att du sänkte oss!!

Anonymous said...

Sverige seger mot Lettland med 2-1.
Vi är i EM. Men Isaksson var väldigt instabil, Lettlands mål, utsparken på en lettland-spelare, ett snett frispark som kom utanför plan är exempel på Isakssons dåliga prestation mot Lettland.
Lagerbäck valde Isaksson, men fortsätter han med det kommer Sverige inte långt i EM...
Sveriges bäste spelare=Rami Shaaban