Sunday, August 30, 2009

Nej han måste gå och svårare än så är det inte



På bajenlistan skriver en medbajare att

"Vad man än tycker om Tony så ökar man risken av nedflyttning signifikant om man sparkar honom. Ingen bra idé..."


Så där är det ju bara inte. Tror du vi skulle ha överlevt Allsvenskan om Roffe Z fått fortsätta istället för att Cratz kom in? Han förändrande väldigt mycket väldigt fort. Det är helt klart än större chansning att låta honom sitta kvar och lägger du till det faktum att vi spelar som sämst under Höstarna med TG och körs över ofta är det ganska självklart att chansen för nedflyttning är övergripande med TG. Dessutom får man ju jämföra med det som ska ersätta honom. Om Brian Kidd, Tom Prahl eller Lennartsson är intresserade är ju saken självklar men märk gärna ordet "om" där.

Vilken disciplinerad tränare som helst med godkända allsvenska meriter
duger och så få är dom inte.

Att vi inte ska göra någonting är inte bra och även om han klarar biffen
måste han ändå ersättas för att han lyckas få ut så lite av laget. Den dåliga kursen skulle fortsätta och några ytterligare nyförvärv är att glömma eftersom det uppenbarligen inte hjälper. De nyförvärv vi har gjort är mycket bra men eftersom det inte förändrat något måste vi alltså
söka förklaringen för vår stundande undergång någon annanstans.

2 comments:

Per Tenggren said...

Going, going, gone. Själv tror jag inte så mycket på det där med att byta tränare, men vi får väl se. Ochhoppas. Per

SHQ said...

Vad folk missar att det inte löser våra problem och att det kan bli värre men i vårt fall tror jag inte det. Tony är ingen utvecklare. Emil har i princip stått still under hans regi. Den utveckling han visat är den som kommer naturligt av talangen om man låter den växa vilt.

Thom kan både så och slå.