Tuesday, October 20, 2009

Om vår kris

Tur att min ovilja att skriva sammanfaller med att det inte behövs ett dugg. Funderade på att plocka sönder CP-Åkessons förtal om muslimer som finns på

http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/politik/article5978707.ab

med jag tycker Aftonbladet får med det mesta på:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5984647.ab

En helt vanlig, saklig genomgång av CP-Åkessons mongomumlerier.
Samtliga argument sprängda. Kamblam Aleikum mother fucker.

Då var det bara kvar de vanliga då: Att beklaga sig över Bajen och söka roten till det onda men även här återfann jag debatten som ett självspelande piano och mina åsikter var redan täckta. Igen.

Denna gång är det Tobias Sjöqvist som pekar på det största skälet till vårt ekonomiska förfall.

"Det vi ser just nu är ett resultat av firma Lasse E och Tony Gs arbete. Sedan 2007 har dessa herrar lyckats utföra konststycket att försämra truppen något oerhört i kombination med ökade utgifter för spelarlöner. Detta misslyckande går helt klart till historien. Ni som tror att det är försäljningen av Charlie som är problemet inser inte vad detta i grund och botten handlar om. Ekonomin är körd i botten pga dessa herrars totala inkompetens. Lasse E och Tony ansvarar för värvningar av Freddy, Nathan mfl. Dessa spelare har specialscoutats och provtränat med Tony innan de köptes. Lasse E ansvarar för de helt absurda lönerna som Haris, Söderström, Freddy, José mfl lyfter. Lasse E ansvarade för värvningarna av Rami och Erland som så här i efterhand går till historien som den sämsta vi har gjort. Listan kan göras längre, mycket längre."

No comments: