Monday, February 25, 2008

Skammen Taylor, skammen

Nej då.

Inte är Martin Taylor en elak och grym spelare. Han är inte vårdslös. Wengers utbrott och andra spelares svar har fångats upp av Svensk sportpress och man vill ge skenet om käbbel. Där finns inget. Det inte svårare än så att Taylor gjorde ett grovt tjänstefel. Man SKA INTE gå in med dubbarna först 99% av gångerna går det bra till halvbra men 1% går det åt helvete. Därför får Eduardo vänta ett år att visa all sin klass och potential.


Däremot är det ingen som skriver om skammen. Skammen Taylor, skammen. Oh du milde vad du måste skämmas i dag. I försvarsspelarens hemland England där publiken applåderar en bra glidtackling lika mycket som ett bra skott så kan Taylors vårdslöshet liknas med en prickskytt som har målet i siktet men då ställer sig upp från sitt gömställe, ropar "Barbapappa here I come" och skjuter automateld och missar med fem meter.



Jag avstår från att publicera bilder som visar själva benbrottet. Tycker sånt är smaklöst. Det räcker med att skriva det eller säga det. Någon räknade ut att TV4 visade Henke Larssons benbrott en 33 gånger under en hel dag i olika nyhetsinslag och program.

Fý fan.

1 comment:

Anonymous said...

Visst man ska ju inte gå in med dobbarna före men tror inte att det var Taylors avsikt att kapa benpiporna, olycksfall i arbetet. All heder åt den engelska producenten som inte visade repris på repris, men som amen i kyrkan kom reprisen i halvtid när "experterna" skulle tycka till och de två kvällstidningarna stolt basunerade ut "BILDERNA TV VÄGRADE VISA". Är det nått att vara stolt över?. Men det är ju klart inget säljer som krig, sex och skadade idrottare och allra bäst allt på en och samma gång, då skulle det nog gå för de 3 L:n kollektivt