Tuesday, May 06, 2008

Ny serie : 10 Snabba.

Det gnälls rätt mycket här i taxin och det är inte bara för att jag konstant måste hålla er. dem zombifierade läsarboksapen. i åsiktsdressyr. Nej, alla anmärkningar bottnar egentligen i en latent frustration över alla misstag klubbarna och SVFF gör.

Jag vet ju nämligen hur allt ska gå till. Jag sitter ju på alla svar.

Därför :

10 SNABBA

En ny liten artikelserie där vi kommer med förslag.
10 punkter på hur man kan förbättra fotbollen.

1. Återinför tackling bakifrån. Om den är korrekt utförd är den inte farligare än en från sidan. Whats the prob?

2. Inför rökrutor/rökplatser på arenan. Kom igen.. 10 minuter kvar och vi pressar som fan med 1-2 i baken. Liksom inte läge att gå ut från läktaren och liktförbaskat stå utomhus för att lugna nerverna.

3. Bannlys alla spelare som spelar i Norge, Danmark och andra skitligor från landslaget. VIll ni vara proffs så sluta lek det och gå all the way.

4. TV repriser för att avgöra tvisterna vid mållinjen. Det finns displayer som är 7 cm breda som man kan bära med sig. 7 djävla cm!

Tjockleken på Anders Frisks linser.
Djordic Dolme.

5. Domarna upphör med att överbeskydda målvakterna något så förbannat. Dom har faktiskt en rätt stor fördel i egenskap av att få använda händerna.

6. Lär av Rugbyn: Jag har inte spänn över kollektivt äggjaktsgyttjebrottning men lär av deras respekt för domaren. Inte en min, kommentar när dombesluten går emot dom. Låt domaren jobba i fred. Han gör det bättre då.

7. SVFF: Erbjud utvecklingsstöd och relocationcost till ynglngar som vill bli ungdomsproffs/proffs ute i Europa. Antalet platser i Allsvenskan för svenska talanger minskar varje år med massimporterade leftovers från kontinenten.

8. Använd och involvera linjedomarna mer. I vissa ligor får dom inte ens peta på en boll som gått till inkast. Ge dom vetorätt mot situationer som involverar "hands" eller mållinjefrågor.

9. Obligatoriskt urinprov efter varje match. Färdigpuffat och slutsnortad.

Lägg ned nu. Ni vet vilka ni är.

10. Sluta släpa upp outbildade smådragna vokalstönande ölkuskar, Engelsmän som bott här i 20 år och inte kan svenska, gamla hasbeens och annat slödder till TV-sofforna.

Svensk fotbollspublik är ganska smart och kunskapstörstig. Vi behöver inte killar som inte kan lyckas en gång med meningsbyggnad på Svenska korrekt eller undvika jaa, aaa, eee,....

No comments: