Sunday, July 09, 2006

Transferrykten från shq-subscribe@topica.com

* Capello har synts grävandes en tunnel från Bernabeu till Old Trafford för att kunna få ut Chris Ronaldo hel.

* Årets tekoppskastande lag i halvtid kommer bli Sheffield. Neal Warnock har fråga Jimpa Floyd Hasselbank om han ville följa med. Förmodligen kommer Redknapp emellan som vill förvandla hela sitt anfall till mer 60-tal då han är på god väg att landa PSVs Jefferson Farfan och NEC Nimjegens gitarrspelande skipper Bjorn Van Doeleren.

* Arjen Robben har pratat och fört dialog med Real Madrids president med Miami Vice skurknamnet : Ramon Calderon. Detta har fått Peter Kenyon att springa in på bastuklubben Peter Pan och skvallra för Pappa Blatter där han sitter och ångar. Kenyon hade verkliga tårar i ansiktet eftersom RM begått ett brott : Ett "illegalt sätt att närma sig" Robben då han står under kontrakt. Det kommer funka. RM kommer få ett rapp över fingrarna. Just Chelsea vet ju ALLT om att det illegala sättet att närma sig spelare. . . Ashley Cole, Crespo etc som man köpt loss genom att just ragga med det " illegala sättet att närma sig " Som att jaga brudar på krogen med en älgstudsare ungefär. Det går åt helvete.

* 7.5 miljoner hästhuvuden och en exit plan från Wembley (via den södragaten) har lämnats hos Boro av Tottenhams nye sportchef Spony Hotrano.. Gareth ska nämligen släppa Stewart Downing

* Arsenal har läge på Saviola och tack vare en klausul från helvetet som Van Gaal inte såg så kan summan landa på £2M. Bra Barca. Class act. En av världens bästa forwards och man får inte ens ut 10% av det man betalade River Plate. Van Gaal får gubbspäcket omskakat av ett gurglande asflabb.

* Förra transferryktena i nyhetsbrevet så antydde jag att Sevilla's Daniel Alves var på gång till Liverpool och mycket riktigt har ett bud på £12M lagts men Sevilla har nog fattat att det är Alves som ska ersätta Cafú och ingen annan så. Chelsea kommer väl in och gazumpar hela skiten. Liverpools lägger nog på sin nuvarande högerback Jan Kronkamp i dealen. Kronkamp får ¨åka tillbaka till Spanien och lyckligt skriva sina krönikor och inte sura för att han inte kan ta en tröja.

* Pompey vill ha Stilian Petrov. Vilken flytt. Celtic till Portsmouth. Wow.

* Hammers vill ha Shaun Wright-Phillips på lån. Konstigt han som såg så given ut hos Chelsea. Lyons Mahamadou Diarra sitter och väntar på att Real Madrid ska lägga ett bud och vips så förstår man vem Källström ska ersätta. Kruxet är bara att man vill Essien-stylish på degen. Jo, i helvete.

* Premier Leagues tyngsta skott tillhör Robert Huth men hans flytt till Boro är alltså inte ett lån utan som halvfigurerna på SVT uppgav utan en riktig flytt med hästhuvuden och allt.

* Tyskar och deras försvarare : Inte en käft kan anklaga Leverkusens Jens Nowotny för att inte ha ett socialt samvete. Efter flera års trogen tjänst kallar nu Valencia och mannen som brukade spendera sin fritid med att reparera rullstolar för ett lokalt handikappcentrum kommer att bli rejält saknad.

Finalen i kväll? SHQ tippar 1-0 till dom med dom blåa tröjjorna.

2 comments:

Anonymous said...

kommer chelsea verkligen sälja robnen tror du? om nu dina rykten verkar bli verklighet sa borde han bli såld..men frågan är om han vill.

SHQ said...

Jag kan inte tänka mig det. Han bidrar med en särskild förmåga som ingen annan i laget har. Jag gjorde ett halvdant försök att beskriva den. Om du orkar läsa den that is.