Monday, April 14, 2008

Okej...


Varför Blir man ALLTID nervös och VET att vi inte klarar ett numerärt överläge? Nej ingen överdrift, ingen surhet. Precis som jag VET att solen går upp och ned så VET jag att vi inte klarar numerärt överläge.

För ett par år sedan satt jag bredvid Kennedy i en match mot Öster. Dom fick en man utvisad och vi ledde med 1-0. Kennedy summerade det hela medans jag lät filmen rulla och struntade i att plåta for a change.:

"Dom ska inte kunna göra mål nu, så som det ska vara är att dom ska endast kunna göra mål genom en fast situation"

Rest asure, 2 minuter efter nickade dom in en hörna. 1-1. Då som nu som med KAOS hands blir nerverna på de våra riktigt kymiga. Dom där utmarcherna börjar bli duktigt tjatiga då dom inte tjänar till något annat. Domaren behöver "diskutera" heter det. Jo, i helvete.
Vet man inte vad man ska göra vid inkastning innan man går in på planen är bör man nog återgå till att jobba heltid.

Antingen ska matchen brytas direkt eller så får man spela vidare.


Mysteriet kvarstår dock. Hur man i helvete man kan orsaka ett spelavbrott och ett troligt matchbryt och ett absolut troligt resultat fasställt till ens egen fördel.

Utveckligen ser inte bra ut. Det finns inga lösningar på detta. Jag tror att bråkstakarna- organiserade eller inte - har träffat SVFF där det gör som ondast.

* Om det ska bli gällande nomenklatura att man bryter matcher dröjer det inte längre än tiden det tar att säga AndersFriskiThailand innan motståndarsupportrar beblandar sig och orsakar just detta och tjänar på det.

* Fullständig koll och oranga jackor byts ut mot bruna skjortor går inte, det finns inte pengar för det och dessutom är ju klubbarnas försvarspolitik redan hårt utsatt nu när snuten börjat fakturera för sina tjänster.

* Skyddsnät går inte heller. Förvandlar läktaren till en fälla och pajar utsikten.

* Att supportrarna själva ska rensa och styra upp ....ja, ni fattar.

* Att inte göra någonting är nog värst av allt. Det blir att ge upp och lämna en kokande kittel.
Så vad fan gör man?

2 comments:

Anonymous said...

hehehe...en man mer. ledning med 1-0 och så åker man på en straff i sista minuten. Jag har då inte sett något liknande. Vilken oförmåga att hantera stress och press när det verkligen gäller.

SHQ said...

NO SHIT SHERLOCK!!!