Sunday, April 13, 2008

Sjunger : Sebba kom hem, för vi längtar så efter dig..


En av mina tungt initierade källor (Ni vet som inte bara läser dagstidning utan en utländsk sådan) bekräftar och undrar :

"Spanska blaskan Marca säger att det är klart att Eguren köps 1/7 för 2 m euro....
Har vi skulder eller kan vi investera i nåt kul:-)"

Var förbi reichskattenwaffen på Söder och lämna deklarationen. Såg att kronofogdens insatsstyrka suitade up för en raid och kollade planritningar på kansliet för inbrytning.
Så skyddsmasker och västar kan vara en idé....om vi hinner that is.

Annars har man ju hoppats så där lika djupt och innerligt som när Petur var ute på tjänsteresa eller som ett litet barn efter tomtens ankomst och packsedel att Euguren ska komma hem igen. Dyka upp inför derbyt i elfte timmen och göra det han gör bäst: Ett mål eller två och kommer glidandes ut ur en tackling med rester av Ortiz matchtröjja, hans panband och hurtussar mellan tänderna.
Jag liknar inte AIKs Argentinare som en pimpinätt antilop.
Jag liknar Eugren vid ett Lejon.

3 comments:

Anonymous said...

fast nu har dom tjackat honom så han man ju inte komma. tycker inte att han är SÅ bra som du gör gällande. låter på dig som han är som Nebo

Anonymous said...

varför lyckas inte hammarby värva mer spelare från sydamerika. dadomo räknas inte..

SHQ said...

Hmm. Jag tycker väl iofs att Eguren var en bra värvning och vi saknar helt dom musklerna och modet i dag. Däremot sket vi ned oss totalt när vi slängde in Fredrik Stoor, en orreforsvas och ett lavemang i klumpsumman till Rosenborg när lånet av Eguren skulle bli ett köp. Han hade behövts nu.